Posledním halovým turnajem jsme se společně rozloučili se zimní sezónou. A loučení to bylo jak se patří. Do turnaje se přihlásilo celkem 25 dětí ve čtyřech různých kategoriích.

V nejmladší kategorii minitenisu se utkalo 8 kluků a holek. Stylem každý s každým všichni svedli vyrovnané zápasy a o vítězích rozhodly jen maličkosti. První příčku obsadila Ema Nováková, druhý skončil Jakub Šátek a třetí se umístil Martin Fujera.

Starší kategorii baby tenisu vyhrála Johana Jupová, následována byla na druhém místě Dominikem Kalašem a třetí skončil Kajetán Urban. 

V kategorii žáků se už sváděly pravé tenisové souboje. Již zkušenější děti předváděly vyrovnané výměny. Na prvním místě se umístila Lenka Plšková ze Štětí. Na druhém místě skončil Martin Tomášek rovněž ze Štětí a třetí místo obsadil Filip Landa z Lovosic.

V kategorii starších žáků šlo již opravdu do tuhého a zápasy měly velmi dobrou kvalitu. Vítězem se stal domácí Jonáš Dvořáček, následován Sofií Tvrzovou na druhém místě a Ellou Stanislavovou na místě třetím.

Kategorie: Akce PTŠ