V předvánočním čase jsme se s našimi dětmi sešli k tradičnímu Vánočnímu turnaji. Do turnaje se přihlásilo celkem 25 dětí ve čtyřech různých kategoriích.

V nejmladší kategorii minitenisu se utkala šestice kluků a holek, pro které se jednalo o první soutěžní zkušenost. Zápasy byly velmi vyrovnané a o stupních vítězů rozhodlo až poslední kritérium. První příčku obsadil nakonec Tomáš Sváda, druhá byla Ema Nováková a třetí skončil Adam Kozlovský.

Starší kategorii baby tenisu vyhrál Dominik Kalaš, následován byl na druhém místě Magdou Urbančokovou a třetí skončila Maria Savchuk. 

V kategorii žáků se už sváděly pravé tenisové souboje. Již zkušenější děti předváděly vyrovnané výměny. Na prvním místě se umístila Lenka Plšková ze Štětí. Na druhém místě skončil Dmytro Hud z Roudnice a třetí místo obsadil Martin Tomášek ze Štětí.

Nejstarší kategorie přinesla již pravý závodní tenis. Vítězem se stal domácí Adam Kozák, následován libochovickými Matějem Laubem na druhém místě a Maxem Kokoškou na místě třetím.

Kategorie: Akce PTŠ